Klantenservice:

Tel.: +31 (0)10 265 11 68

ma t/m vrij 08:30 - 17:30 uur

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u recht op 14 dagen herroepingsrecht.

GRATIS RETOURNEREN:

U kunt bij ons de door u bestelde producten gratis retourneren. Hiervoor dient u contact met ons op te nemen. Wij kunnen dan met u een afhaalafspraak maken en ervoor zorgen dat GLS de bestelling bij u komt ophalen. Zo hoeft u niet naar het postkantoor en zal de zending bij de door u gewenste locatie worden opgehaald.

U kunt er ook voor kiezen om het product zelf met de post te retourneren. Dan zijn de gemaakte transportkosten echter voor uw rekening.

n.n.b. Producten welke voor u op maat zijn gemaakt zijn niet te retourneren.

Indien u nog vragen heeft over het retourneren van uw bestelling? Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)10 - 265 11 68 (ma t/m vrij, 08:30 - 17:30). U kunt ons ook e-mailen naar info@demanchetknopenwinkel.nl.

‘’De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt( moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.’’