Leuk dat je één of meerdere producten bij De Manchetknopen Winkel gaat bestellen. 
Wil je een product snel in huis hebben of kijk je graag voorruit en mag het iets langer duren ? Bij ons kan je tijdens de bestelling je eigen voorkeur aangeven.

 

 

In de meeste gevallen leveren we de volgende werkdag in Nederland, mits op voorraad. België duurt meestal een werkdag langer. U ontvangt van ons een traceernummer, zodat u zelf de bestelling kan volgen.

 

 

Wij leveren in heel Europa en ook daar buiten, vraag eventuele extra kosten hiervoor bij ons op.

 

 

Wil je een grote bestelling plaatsen, stuur dan een mail naar info@demanchetknopenwinkel.nl

U kunt betalen via de website door middel van creditcard, IDeal betaling en via Paypal.

Creditcard

De Manchetknopen Winkel accepteert vele betaalmethoden, de meest gebruikte zijn  Eurocard/Mastercard, American Express en Visa. U selecteert  (betaalwijze) creditcard, vervolgens komt u in de beveiligde omgeving alwaar u uw kaartnummer, de vervaldatum, de CVC-code (laatste 3 cijfers op de achterkant), en de naam van de kaarthouder dient in te vullen. Na het versturen van de ingevulde informatie is uw order betaald.

IDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
U plaatst een bestelling bij een webwinkelier. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden meteen geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Paypal

Met PayPal betaalt u snel en veilig online. U kunt PayPal gebruiken om te kopen en te verkopen.

 

 

Heb je een vraag of kom je onverhoopt ergens niet uit? Laat het ons weten!

Retourneren

 

 

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen, dit geld niet voor op maat gemaakte producten.

 

 

Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.

 

 

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.

 

 

Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.

 

 

Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt. Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail, al dan niet met inbegrip van het modelformulier, sturen via info@demanchetknopenwinkel.nl. Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen

 

 

Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

 

 

Terugbetaling

 

 

In geval van een herroeping ontvangt u alle betalingen, inclusief leveringskosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug.

 

 

U draagt zelf de kosten voor de retourzending. De kosten hiervoor zijn € 6,95 met pakket post.