Klantenservice:

Tel.: +31 (0)10 265 11 68

ma t/m vrij 08:30 - 17:30 uur

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Zilveren Manchetknopen

Bij de manchetknopen winkel verkopen we verschillende zilveren manchetknopen. U kunt een tekst of logo op een zilveren of verzilverde manchetknoop laten graveren. Ook kunt u bij ons zilveren manchetknopen met uw eigen initialen kopen. Hiermee haalt u unieke en persoonlijke sieraden in huis. Ook leuk om cadeau te geven natuurlijk!

Daarnaast zijn er vele andere zilveren manchetknopen te vinden op de manchetknopenwinkel.nl. Voorbeelden hiervan zijn; een zilveren manchetknoop in de vorm van rugbyballen, manchetknopen met zilver kleurige patronen en zilveren geweren.

In deze categorie vindt u al deze zilveren manchetknopen op een rijtje. Niet alle manchetknopen zijn van echt zilver, dit staat echter altijd duidelijk vermeld. Het verschil ziet u aan ' zilveren ' manchetknopen en ' verzilverde ' manchetknopen en natuurlijk aan de prijs. Onze zilveren manchetknopen zijn van goede kwaliteit en we proberen ze altijd voor de beste prijs aan te bieden. U kunt deze zilveren manchetknopen altijd veilig bestellen in onze webshop.

Wij doen altijd ons best uw zilveren manchetknoop zo snel mogelijk en ik goede staat te leveren. Zilveren manchet knopen in een vaste vorm leveren we vaak al de volgende dag. Door vroeg op de dag te bestellen heeft u de meeste kans om uw zilveren knopen de volgende dag al in huis te hebben.

Echte zilveren manchetknopen gaan lang mee en geef net dat beetje extra waarmee u goed voor de dag kunt komen. Zilverkleurige machetknopen zijn echter een goed alternatief. Voor advies bij het kiezen van de juiste zilveren of zilverkleurige manchetknopen kunt u gerust contact met ons opnemen.

Tags: Zilveren, zilver, verzilverd

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.