Klantenservice:

Tel.: +31 (0)10 265 11 68

ma t/m vrij 08:30 - 17:30 uur

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Gouden Manchetknopen

Gouden manchetknopen koopt u bij de manchetknopenwinkel. Wij bieden gouden manchet knopen in verschillende soorten en maten. Ons assortiment bevat verschillende gouden knopen, zowel echt goud als goudkleurig. De gouden manchetknopen zijn te bestellen in verschillende soorten goud zoals witgoud en Surinaams goud.

U kunt bijvoorbeeld uw eigen gouden manchetknopen met uw eigen initialen laten maken door demanchetknopenwinkel. Deze 100% echte gouden knopen zijn een uniek sieraad waarmee u goed voor de dag kunt komen. De gouden initialen maken het een persoonlijk sieraad. Natuurlijk ook een gouden cadeau om te geven in speciale situaties!

Echte gouden manchet knopen zijn van zeer duurzaam en slijten nauwelijks. Goud is een dicht maar zacht edelmetaal. Voordat het verwerkt kan worden in gouden producten worden er vaak andere materialen toegevoegd om de gouden manchetknopen harder te maken. De zuiverheid van gouden sieraden wordt gemeten in karaat; zuiver goud is 24 karaat. Hoe zuiverder het goud, hoe hoger de waarde.

Een goed alternatief voor echte gouden manchetknopen zijn goudkleurige knopen. Deze komen in verschillende soorten en maten. Wij bieden een groot assortiment aan kant-en-klare goudkleurige manchetknopen. U kunt echter ook gouden manchetknopen op maat laten maken die zijn voorzien van een goud kleur. Zo kunt u bijvoorbeeld uw naam op goudkleurige knopen laten graveren. Goudkleurige machetknopen zijn uiteraard vele malen goedkoper dan een gouden manchetknoop.

Al met al zijn goudkleurige en gouden manchetknopen een mooie toevoeging aan uw collectie met gouden sieraden. Heeft u vragen over deze gouden sieraden of heeft u speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en kunnen u advies geven bij het kiezen van de juiste manchetknoop.

Tags: gouden, goud, goudkleurig, gouden manchetknopen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.